METODA

ELECTRO LIGHT/NING HEALING

Metoda se ukvarja z neodvisnim raziskovanjem človeških energij, diagnostiko in prepotrebnim razumevanjem o človeku in vsem, kar ga obkroža, ter z (Bio)energijskim delovanjem na človeka. Je energijska metoda samozdravljenja in samopomoči. Sam delam z različnimi pristopi in tehnikami, subtilnimi energijami, ki pomagajo človeka prestaviti na tisto raven zavedanja, ki jo v danem trenutku najbolj potrebuje. Govora je o naravnih pristopih in alterativnem zdravljenju z energijami.

Energijska metoda obravnava človeka celostno, ker je vsak zase individualno bitje, zato je pomembno nenehno interno konzultiranje, če želimo pri sebi ustvariti nek nov položaj oz. stanje. Da bi dosegli to stanje, je zelo pomembno ustvariti pri sebi nek nov argument. Ideologija te metode je, da vsak posameznik sam ve, kaj je zanj najboljša rešitev.

Tehnike

Moja osebna metoda živi povsem odprto z duhovno znanostjo, zori in preiskuje vse človeško delovanje, saj predstavlja močan trend raziskovalnim človeškim silam in energijam, definira pa se kot duh, biopolje, bioenergija, hipnoza, senzibilnost, osebne transformacije, duševnost, vera, fenomeni, programi, prepričanja, nadčloveška moč in paranormalni pojavi.

BIOENERGIJA

Bioenergija je namenjena za vzpostavljanje in aktivacijo samozdravilnih procesov posameznika in dvigovanju človeka na drugo vibracijsko raven. Vpliva na energetski potencial človeka in njegovo počutje oziroma stanje.

PREBERI SI

ELECTRO LIGHT/NING HEALING

Je energijska metoda samozdravljenja in samopomoči. Se ukvarja z energijo človeka in prostora. To pomeni, da se ukvarja z intergriteto – celovitostjo človeka (Biopolje). Zajema posameznikovo trenutno energijsko stanje vsakega posameznika. Metoda je namenjena vsem, ki želijo delati na sebi in rasti, pa tudi tistim, ki iščejo odgovore na vprašanja, zakaj smo zboleli, prepoznavanje vzorcev in svojih škodljivih navad …

PREBERI SI

HIPNOZA

Hipnoza je stanje človekove zavesti, pri katerem smo zelo sugestibilni in dovzetni. Z delom na sebi je možno subjekt, naj si bo to misel, ideja ali beseda, privesti do stanj, ki bodo spremenila naše kasnejše vedenje.

PREBERI SI

obzorja znanosti

BION, Inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo je zasebni raziskovalni inštitut, pri katerem sem opravil testiranje (bio)energetskega delovanja na človeka in sposobnosti. Kmalu po ustanovitvi je bil vpisan v register raziskovalnih organizacij pri Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo. Njihovo delo se posveča temeljnim in uporabnim raziskavam na področju bioelektromagnetike in znanosti o vodi. Inštitut  o katerem govorim razvija in izvaja standardizirana testiranja različnih naprav in predmetov ter terapevtov. Testiranja preverjajo in ugotavljajo njihove objektivne zmožnosti, da vplivajo na človeško fiziologijo in vibracijska stanja vode.

CERTIFIKAT

Prejeti Certifikat Inštituta BION objektivno in znanstveno utemeljeno potrjuje (Bio)energijskega delovanja na človeka. S tem mi omogočajo večjo kredibilnost, vrednost ter občutek varnosti, predvsem pa zagotavljajo več zaupanja v delovanje mojih osebnih terapevtskih postopkov.

Tomaž Žnidaršič

Energijska metoda Electro Light/Ning Healing

inštitut bion

TUKAJ SEM, DA TI POMAGAM

OSEBNO PODROČJE

Dobro počutje

Bodite zadovoljni, da živite, ker vam življenje ponuja priložnost, da ljubite in delate na sebi.

Inuitativno svetovanje

Daj vsakemu dnevu možnost za nove informacije, da bo najlepši dan v tvojem življenju.

Samozdravljenje

To, čemur daješ energijo, to raste. Dovolite si čutiti, poslušati, okušati, videti in doživeti.

Če potrebujete ali želite smernice ali kakšen drugi energijski pristop, inuitativno svetovanje , zdravljenje z metodo Electro Light/Ning Healing ali pa bi želeli raziskovati sami sebe ter področje Wellnessa (dobro počutje), ki zajema širok nabor izdelkov od eteričnih, masažnih olj do kolekcij, krogličnih aplikatorjev za dobro počutje in masažo, sem vam z velikim veseljem na voljo.

energija terapija

Osebni in skupinski pristop

Pri meni niste le številka saj dajem velik pomen osebnemu odnosu s stranko z namenom, da jo bolje spoznam in posledično lažje najdeva optimalne, konkretne rešitve, ki so dobre za vas. Pri meni ste vse stranke najpomembnejše, kar pomeni, da se vsem posvetim na način, enako skrbno in zavzeto z učinkovitimi rešitvami, energijsko metodo in tehnikami, pomagam na najboljši možen način.

moj osebni blog

aromaterapija in dobro počutje

Young Living: Izdelki katere uporabljam pri metodi.

Pri metodi uporabljam eterična olja visoke kakovosti, ki vam lahko olajšajo ali odpravijo vaše težave. Ponujam vam širok nabor naravnih izdelkov, s katerimi boste poskrbeli, da bo ob uporabi izdekov Young Living vaše življenje bolj polno in zdravo.

Med izdelki so eterična olja, prehranska dopolnila, izdelki za osebno nego, nego kože, nego las, za kopeli in prhanje, za kuhanje, za ustno higieno, izdelki, primerni za otroke, difuzorji, multivitamini, probiotiki, naravno ekološko gospodinjsko čistilo in sok iz goji jagod NingXia Red, ko eden od sokov z največjo vsebnostjo antioksidantov na trgu.

SPLETNA TRGOVINA
KAKOVOST IZDELKOV

YOUNG LIVING IZDELKI

Young Living s svojimi eteričnimi olji postavlja visoke standarde čistosti in pristnosti. Proizvodnjo naših eteričnih olj skrbno spremljamo od začetka do konca s pomočjo našega edinstvenega postopka Seed to Seal® OD SEMENA DO STEKLENIČKE, s čimer zagotavljamo čistost vsakega eteričnega olja, v vsaki steklenički pa ohranimo življenjsko energijo narave.

OD SEMENA DO STEKLENIČKE

Že več kot dve desetletji strogo nadzorujemo vse faze postopka, tako na naših kmetijah po vsem svetu kot na naših skrbno preverjenih partnerskih kmetijah. Ta neprekosljiva zavezanost kakovosti pomeni, da nam lahko zaupate, da so vsa eterična olja in vsi izdelki, ki vsebujejo eterična olja Young Living in jih uporabljate doma, varni in učinkoviti.

TRGOVINA

Dobrodošli

Spletna trgovina vam nudi različne izdelke in še marsikaj za vsak okus. Poišči ustrezen izdelek za vsako priložnost. Kategorija izdelkov. Za prikaz organiziranega kataloga izdelkov na izbrani strani kliknite na posamezni izdelek, gumbek ali pojdite v meni TRGOVINA.

trgovina

izdelki

Kristali, kamni in dekoracija

Kristalna krogla za meditacijo in zdravljenje

33.84 Vklj. z ddv
Ni na zalogi
12.97 Vklj. z ddv
34.95 Vklj. z ddv

Eterična olja in drugo

Lesena škatla za eterična olja

46.51 Vklj. z ddv

Kristali, kamni in dekoracija

Kristalna piramida K9 iz kristalnih okraskov

50.26 Vklj. z ddv
-15%

Elektronske in druge naprave

Renpho masažna pištola, mišični masažer

130.78 111.17 Vklj. z ddv
Ni na zalogi
15.46 Vklj. z ddv
36.21 Vklj. z ddv
Ni na zalogi

Dodatki in vse ostalo

Zenični vrtni pladenj

31.90 Vklj. z ddv
31.93 Vklj. z ddv

Dodatki in vse ostalo

Domače kadilo Dragon Backflow

34.29 Vklj. z ddv
39.19 Vklj. z ddv
45.85114.16 Vklj. z ddv
  • 100mm
  • 70mm
  • 80mm
  • 90mm
 • Počisti
35.54 Vklj. z ddv
 • Počisti
38.21 Vklj. z ddv
15.4125.89 Vklj. z ddv
  • 3x Kosi
  • 6x Kosi
  • 9x Kosi
 • Počisti
60.55147.24 Vklj. z ddv
  • 1 Set
  • 3 Seti
 • Počisti

Eterična olja in drugo

Torba za shranjevanje eteričnih olj

55.03 Vklj. z ddv
28.24 Vklj. z ddv