Bioenergija Terapija

Obsega neodvisno raziskovanje človeških energij, diagnostiko in prepotrebno razumevanje človeka in vsega, kar ga obkroža, ter (bio)energijsko delovanje na človeka.

Moja metoda se ukvarja z energijo človeka in prostora. To pomeni, da se ukvarja z intergriteto – celovitostjo človeka. Zajema posameznikovo trenutno energijsko stanje vsakega posameznika. 

SI PRIPRAVLJEN/A?

SKUPAJ LAHKO NAREDIMO OGROMNO

Ni nam treba sprejeti kakršnekoli religije ali slediti kakršnikoli ideologiji. Potrebno je le, da razvijemo svoje dobre človeške lastnosti.

O BIOENERGIJI

Zlahka slediš toku novih izkušenj

Namen zdravljenja z bioenergijo je doseči optimalno, nežno in trajno okrevanje z enostavnim, zanesljivim in neškodljivim zdravilnim  postopkom in metodo.

O MENI
UVODNA PREDSTAVITEV

Sem neodvisni raziskovalec človeških energij, saj se že vrsto let ukvarjam z alternativo in različnimi področji in disciplinami, ki me v osnovi zanimajo. To pomeni, da me zanimajo različne tehnologije in tehnike, razumevanje človeka in vsega, kar ga obkroža, ter moja osebna energijska metoda, s katero vam lahko pomagam. Moje osebno načelo je usmerjanje energije v konstruktivno mišljenje in pravilno ravnanje, kar je hkrati tudi moja metoda in poslanstvo.

TIMSKO DELO

The power behind us

Kaj je tvoja plat življenja – delovanje, kako se počutiš? Smrti, krivice, bolečine, trpljenja, zlorabe, nasilje, žalitve, odnosi … Življenje ni samo ta plat. Se strinjaš z mano?

Včasih človek težko najde besede o tem, kako se počuti. Največkrat zaradi tega, ker ga nihče ne posluša in ne razume, ali pa, ker si sam ne more in ne zna pomagati. Razumem tvojo stisko, ker tudi sam vem kako ti je, ko si sam. Boli te. V takšnih trenutnih potrebuješ pomoč in podporo. Popolnoma te razumem. Ko se sam znajdeš v tej situaciji, boš naredil vse samo zato, da bi ti bilo bolje in da bi bil optimalno zdrav. Nad svojim življenjem se moraš zamisliti – kontrola je v tvojih rokah. Začni se vesti bolj odgovorno, na takšen način, da postaviš pod vprašaj svoje vrednote in prioritete, ki jih imaš v svojem srcu in glavi.

o meni

ENERGIJE BOJO POSKRBELE ZATE

Stvari in dogodki prihajajo v naše življenje kot odgovor na naše vibracije!

Pridružite se mi na alternativnem srečanju in pogovoru. Le z vašo odločitvijo ste lahko del zdravljenja z bioenergijo, hipnozo. Če se želite učiti in poizkusiti ta pristop, kako čutiti in si pomagati ter spodbuditi proces samozdravljenja, vas vabim na inuitativno poslušanje, svetovanje in energijsko terapijo, kjer se vas bom dotaknil.

Bioenergijsko zdravljenje vas bo naučilo, kako čutiti in videti energetska polja, ter spremenjena stanja zavedanja telesa in čutenja. Opazili boste kako lahkotno je upravljati z energijo človeka. Da, bi spodbudili svoj proces zdravljenja in se naučili postati zdravilci tudi sami, vas v nadaljevanju pozivam, da o tem temeljito razmislite, ter se tako z vašo odločitvijo povežete sami s seboj, ter se mi pridružite.

ČAS ZA RAST

Na podlagi bogatih izkušenj ugotavljam, da pri bioenergijskem zdravljenju ni nobenega pravila in je zato namenjeno čisto vsem, ki so dovzetni za to vrsto energij in pristopov. Poleg Bioenergije terapije je vredno omeniti samoregulacijo, ki v osnovi pomeni to, da se moramo usposobiti za učenje in nadgrajevanje osebnih tehnik, ki so pomembne za razumevanje, delovanje in reševanje naših osebnih problemov.

BITI IN DIHATI Z NARAVO

Young Living – Vse za dobro počutje

Človeška domišljija se mora začeti ukvarjati z novimi programi, ki nas bodo pripeljali do faze kontrole, da bi dosegli cilje, ki izhajajo iz določenih potreb. Ti se nanašajo na naše osebne ideje, ki so povsem logične in jasne, pomagajo pa nas usmerjati v kognitivne procese in vedenja z namenom, da bi dosegli postavljene cilje.

Bolečina je naše zavedanje – poriva nas v premišljevanje in premike na bolje. Ni vse tako črno in belo, kot si mogoče predstavljamo. Vsa težnja k temu in metoda s katero vam pomagam, vas bo potisnila v to smer, da o sebi začnete razmišljati drugače. Moja osebna ideologija je, da vsak posameznik ve, kaj je zanj najboljša rešitev, ob pomoči energijske metode E.L.H in podpore. Stvar je v temu kaj si dejansko želiš v svojem življenju? Želiš mirovati, raziskovati ali delati na sebi. Vzorci, travme iz naših otroštev – sedanjost. Prepusti se energijam, naj one poskrbijo ZATE.

KOMU JE NAMENJENA

Namenjena je vsem, ki to vrsto terapije potrebujejo. Namenjena je otrokom z posebnimi potrebami, otrokom, staršem, posameznikom, starejšim. Vsem tistim, ki čutijo potrebo po naravni energijski podpori in pomoči. In samozaupanje je dobra podlaga za sprejemanje odločitev.

OPAŽANJA IN REZULTATI NA PODROČJIH
 • Sprememba mišjenja
 • Motnje pozornosti
 • Revma in stres
 • Mentalni in fizični problemi
 • Alergije
 • Čustvena ujetost in obsedena stanja
 • Poškodbe in druge težave povezane z bolečinami
 • Kardiovaskularne bolezni
 • Energijske blokade in drugi mentalni zastoji
 • Raspiratorne težave
 • Psihične težave in toksičnost
 • Odvisnosti in navezanost
 • Bolezni endokrinega sistema
 • Zamere, depresija, obup, žalost, dvomi, razočaranje, ujetost, cona udobja ….
 • Reumatizem sklepov in gibanje
 • Razumevanje, diagnostika in inuitativno svetovanje …
 • Samozavest, spremembe, transformacije, prepričanja, napredovanje, vedenje …
INDIVIDUALNI IN SKUPINSKI PRISTOP

(Bio)energijska terapija se izvaja načeloma dva dni zaporedoma. Po potrebi in na željo posameznika se bioenergija terapija izvaja, do optimalnega počutja. Osebi se individualno posvetim. Terapija se lahko izvaja tudi na daljavo, v kolikor vam ne dopuščajo možnosti individualnega posveta.

INFORMACIJE

ZA UDELEŽENCE

Vaše življenje je vaše sporočilo svetu in sebi. Poskrbite da bo za vas navdihujoče! Na srečanje vabim vse tiste, ki v življenju želijo vsaj enkrat in za vselej zapustiti nezdrave odnose. Odnos, ki vas ne zadovoljuje, kratijo tvojo srečo ali zaradi katerega izgubljaš preveč energije. Si ujet v odnosu ali pa si tik pred prelomnicami. Namesto njih želiš v svojem življenju, več obilja, zdravja, harmonije, zavedanja lastne vrednosti …

NAKUP

SKUPINSKO SREČANJE

€20 z DDV

Cena vstopnice. Bioenergija Terapija

povezava Start DATUM