BIOENERGIJA TERAPIJA & hipnoza & inuitativno svetovanje

ENERGIJSKA METODA SAMOZDRAVLJENJA IN SAMOPOMOČI

Z VAMI BOM

TOMAŽ ŽNIDARŠIČ

Moja osebna metoda obsega neodvisno raziskovanje človeških energij, diagnostiko in prepotrebno razumevanje človeka in vsega, kar ga obkroža, ter (bio)energijsko delovanje na človeka. Je energijska metoda samozdravljenja in samopomoči. Govora je o naravnih pristopih in alternativnem zdravljenju z energijami.

KJE ME NAJDETE

Pisarna se nahaja na naslovu Trubarjeva 47 v soseski Trubarjev kvart. Če prihajate iz smeri Prešernovega trga po Trubarjevi, prečkate Resljevo cesto in čez cca. 50 metrov, pri kavarni Mačkon, zavijete levo v majhen prehod mimo trgovine Majice in Burger Time-a. Na koncu prehoda greste desno, zadnja vrata na vaši desni.
Če prihajate iz Kotnikove, prečkate cesto Komenskega, nato mimo parkirne hiše Komenskega, prvi podhod levo mimo blagajne za parkirno hišo, po mini stopničkah dol in takoj levo do konca, ponovno zadnja vrata na desni strani.

KJE LAHKO PARKIRATE?

Vedno se najde kakšen prostor na označenih parkirnih mestih (parkomat 0,80 €/h) v okoliških ulicah, zagotovo pa v bližnji garažni hiši.

 • parkomat Kotnikova, Komenskega, Petkovškovo nabrežje
 • parkirna hiša Komenskega
NAROČANJE NA STORITEV

Katera pravila mora uporabiti in upoštevati naročnik, ko potrebuje storitev. Za prost termin se je potrebno dogovoriti po telefonu. Vse informacije v povezavi z naročanjem, ceno in metodo dobite na številki 051672321, Tomaž.

DOBRODOŠLI

Stvari in dogodki prihajajo v naše življenje kot odgovor na naše vibracije!

Pridružite se mi na alternativnem srečanju in pogovoru. Le z vašo odločitvijo ste lahko del zdravljenja z bioenergijo, hipnozo. Če se želite učiti in poizkusiti ta pristop, kako čutiti in si pomagati ter spodbuditi proces samozdravljenja, vas vabim na inuitativno poslušanje, svetovanje in energijsko terapijo, kjer se vas bom dotaknil.

Bioenergijsko zdravljenje vas bo naučilo, kako čutiti in videti energetska polja, ter spremenjena stanja zavedanja telesa in čutenja. Opazili boste kako lahkotno je upravljati z energijo človeka. Da, bi spodbudili svoj proces zdravljenja in se naučili postati zdravilci tudi sami, vas v nadaljevanju pozivam, da o tem temeljito razmislite, ter se tako z vašo odločitvijo povežete sami s seboj.

TOMAŽ ŽNIDARŠIČ

OSEBNE REFERENCE

Ljudje velik pomen pripisujejo kredibilnosti terapevtov, zaupanju, pristnosti in resničnim dokazom, da sposobnosti nekoga, ki se ukvarja z alternativo in energijami ter lahko pomaga drugim, niso le plod njegove domišljije ali pogojene z osebnimi interesi.

INŠTITUT BION certifikat

O INŠITUTU BION

Prav zato in tudi zaradi osebnih razlogov sem se odločil preveriti svoje znanje in (bio)energijske sposobnosti delovanja na človeka. Tako sem uspešno opravil testiranje v Inštitutu za bioelektromagnetiko in novo biologijo Bion, ki je zelo priznan zasebni raziskovalni inštitut, ustanovljen leta 1990. Po ustanovitvi je bil ta inštitut, pri katerem sem opravil meritve, vpisan v register raziskovalnih organizacij pri Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

Svoje delo namreč posveča temeljnim in uporabnim raziskavam na področju bioelektromagnetike in znanosti o vodi. Inštitut razvija in izvaja standardizirana testiranja različnih naprav in predmetov ter tudi terapevtov. S testiranjem preverja in ugotavlja njihove objektivne zmožnosti, da vplivajo na človeško fiziologijo in vibracijska stanja vode.

Tako imate sedaj na voljo učinkovit način, saj je vedno več takih, ki zaupajo tem pristopom in alternativnim energijskim metodam širom sveta in tudi pri nas na domačem terenu.

SPRAŠUJEM VAS

Ali si želite premika v svojem življenju ter si tako pomagati zmanjšati ali celo odpraviti bolečino in se začeti zdraviti malo drugače, tako kot do sedaj niste bili navajeni? Z drugimi besedami: vsi, ki si želijo pomagati  in spoznati svojo bioenergijo, ter potencial, ki prebiva v vsakemu izmed nas, ter nas obkroža – prisrčno dobrodošli.

Če je odgovor DA – potem berite dalje!

Ta unikatna zdravilna metoda odstranjuje negativne signale, vzroke, blokade iz celega telesa in tako lahko pomaga izboljšati počutje in napolniti posameznikovo trenutno stanje z Bioenergijo. Dostopajte do načrta, saj  je v vsaki duši slehernega človeka edinstvena koda in mehanizem s katerim lahko najdete blokirane energijske vzorce, ter jih tako očistite, se jih osvobodite, odpustite, saj vam ne služijo več.

Ideologija Energijske Metode Electro Light/Ning Healig temelji na tem, da človeka obravnava celostno, ker je vsak zase individualno bitje, zato je pomembno nenehno interno konzultiranje, če želimo pri sebi ustvariti  nek nov položaj oz. stanje. Da bi dosegli to stanje, je zelo pomembno ustvariti v sebi nov argument ali program. Ideologija te metode je, da vsak posameznik sam ve, kaj je zanj najboljša rešitev – ob pomoči energijske metode in podpore.

O METODI

Energijska metoda Electro Light/Ning Healing se ukvarja z energijo človeka in prostora. To pomeni, da se ukvarja z intergriteto – celovitostjo človeka. Zajema posameznikovo trenutno energijsko stanje vsakega posameznika. Metoda je namenjena vsem, ki želijo delati na sebi, osebnostno rasti, pa tudi tistim, ki iščejo odgovore in rešitve zase, kako si pomagati.

BIOENERGIJA

Zlahka slediš toku novih izkušenj in novih priložnosti.

Bioenergija terapija izboljšuje metabolizem in krvni obtok, krepi imunski sistem in pospešuje telesno (fizično) in umsko hitrost okrevanja.

DOGNANJA

Na podlagi bogatih izkušenj ugotavljam, da pri bioenergijskem zdravljenju ni nobenega pravila in je zato namenjeno čisto vsem, ki so dovzetni za to vrsto energij in pristopov. Poleg Bioenergije terapije je vredno omeniti samoregulacijo, ki v osnovi pomeni to, da se moramo usposobiti za učenje in nadgrajevanje osebnih tehnik, ki so pomembne za razumevanje, delovanje in reševanje naših osebnih problemov. Človeška domišljija se mora začeti ukvarjati z novimi programi, ki nas bodo pripeljali do faze kontrole, da bi dosegli cilje, ki izhajajo iz določenih potreb. Ti se nanašajo na naše osebne ideje, ki so povsem logične in jasne, pomagajo pa nas usmerjati v kognitivne procese in vedenja z namenom, da bi dosegli postavljene cilje.

SPREMNE BESEDE

Tomaž Žnidaršič

Sem neodvisni raziskovalec človeških energij, saj se že vrsto let ukvarjam z alternativo in različnimi področji in disciplinami, ki me v osnovi zanimajo. To pomeni, da me zanimajo različne tehnologije in tehnike, razumevanje človeka in vsega, kar ga obkroža, ter moja osebna energijska metoda, s katero vam lahko pomagam. Moje osebno načelo je usmerjanje energije v konstruktivno mišljenje in pravilno ravnanje, kar je hkrati tudi moja metoda in poslanstvo.

o meni

ENERGIJA TERAPIJA

Namen zdravljenja z bioenergijo je doseči optimalno, nežno in trajno okrevanje z enostavnim, zanesljivim in neškodljivim zdravilnim  postopkom in metodo.

Nič v življenju ni naključno

Vse se zgodi z razlogom. Vse dobro in vse slabo. Verjemi, da zmoreš in si že na pol poti do cilja.

Ne prezrite svojih težav. Ko končno naredimo tisto nekaj, kar je že nekaj časa čakalo nenarejeno, si omogočimo, da se z novo energijo premaknemo naprej. Prizadevati in stremeti moramo k temu, da bi dosegli višjo in bolj kvalitetno raven. Pot transformacije in sprememb.

KOMU JE NAMENJENA

Namenjena je vsem, ki to vrsto terapije potrebujejo. Namenjena je otrokom z posebnimi potrebami, otrokom, staršem, posameznikom, starejšim. Vsem tistim, ki čutijo potrebo po naravni energijski podpori in pomoči.

OPAŽANJA IN REZULTATI NA PODROČJIH
 • Sprememba mišjenja
 • Motnje pozornosti
 • Revma in stres
 • Mentalni in fizični problemi
 • Alergije
 • Čustvena ujetost in obsedena stanja
 • Poškodbe in druge težave povezane z bolečinami
 • Kardiovaskularne bolezni
 • Energijske blokade in drugi mentalni zastoji
 • Raspiratorne težave
 • Psihične težave in toksičnost
 • Odvisnosti in navezanost
 • Bolezni endokrinega sistema
 • Zamere, depresija, obup, žalost, dvomi, razočaranje, ujetost, cona udobja ….
 • Reumatizem sklepov in gibanje
 • Razumevanje, diagnostika in inuitativno svetovanje …
 • Samozavest, spremembe, transformacije, prepričanja, napredovanje, vedenje …
INDIVIDUALNI IN SKUPINSKI PRISTOP

(Bio)energijska terapija se izvaja načeloma dva dni zaporedoma. Po potrebi in na željo posameznika se bioenergija terapija izvaja, do optimalnega počutja. Osebi se individualno posvetim. Terapija se lahko izvaja tudi na daljavo, v kolikor vam ne dopuščajo možnosti individualnega posveta.

DOŽIVETJE

Zagotovite si svoj prostor. Coaching za več zdravja, Hipnoza za delo na podzavestni in zavestni ravni, inuitativno svetovanje, dobro počutje z (Bio)Eenergijo terapijo po metodi Electro Light/Ning Healing, ter aromaterapijo, ki jo bom izvajal licencirani (Bio)terapevt Tomaž Žnidaršič.

ŠTEVILO PROSTIH MEST

Predvideno število prostih vpisnih mest. Prosta mesta, stanje prijav in vpisa je predvideno na največ 10 oseb. Srečanje se izvaja individidualno in skupinsko.

UDELEŽENCI IN PRIJAVA

Vaše življenje je vaše sporočilo svetu in sebi. Poskrbite da bo za vas navdihujoče! Na srečanje vabim vse tiste, ki v življenju želijo vsaj enkrat in za vselej zapustiti nezdrave odnose. Odnos, ki vas ne zadovoljuje, kratijo tvojo srečo ali zaradi katerega izgubljaš preveč energije.Si ujet v odnosu ali pa si tik pred prelomnicami. Namesto njih želiš v svojem življenju, več obilja, zdravja, harmonije, zavedanja lastne vrednosti in zdravja…

URNIK

Delovnik. Med tednom sem na voljo v popoldanskem času. Med vikendom pa sem na voljo v soboto in nedeljo. Za srečanje se je potrebno predhodno dogovoriti in uskladiti.

NAMEN

Naj bo ta sprememba vaša odskočna deska k novim načrtom, modrih odločitvah, ki vam jih primankuje, ter vašim novim ciljem. Pred udeležbo me pokličite, da se povežemo in se pogovorimo o nadaljnem postopku.