bioenergija

Bioenergija je namenjena za vzpostavljanje in aktivacijo samozdravilnih procesov posameznika in dvigovanju človeka na drugo vibracijsko raven zavedanja. Vpliva na energetski potencial človeka, njegovo počutje, Biopolje, oziroma stanje – avro. Vsak, ki je podvržen terapiji lahko dejansko občuti njeno senzibilno količino energije. Ko smo podvrženi terapiji z bioenergijo lahko dejansko občutimo različne občutke in zavedanje. V takšni bližini se lahko počutimo prijetno, ljubeče in zadovoljno, brez kakršnekoli razlage in pojasnjevanja. Z bioenergijo je mogoče vplivati na spremembe, fizični nivo, blokade, bolezni, energetske zastoje, mišljenje, zavedanje in trenutno stanje …

CERTIFIKAT

Prejeti Certifikat Inštituta BION objektivno in znanstveno utemeljeno potrjuje (Bio)energijskega delovanja na človeka. S tem mi omogočajo večjo kredibilnost, vrednost ter občutek varnosti, predvsem pa zagotavljajo več zaupanja v delovanje mojih osebnih terapevtskih postopkov.

MOJA OSEBNA METODA

Namen zdravljenja je doseči optimalno, nežno in trajno okrevanje z enostavnim, zanesljivim in neškodljivim zdravilnim energijskim postopkom in metodo.

se uporablja

 

  • Za prebuditev obrambnih mehanizmov samozdravljenja in jačanju imunskega sistema.
  • Gre za energijo, ki uravnava vse biološke in kemične procese v telesu.
  • Bioenergijo se lahko uporabi za izboljšanje zdravja, zmogljivosti in fiziološke spremembe, ki se pogosto pojavljajo v povezavi s spremembami misli, čustev in vedenja. Sčasoma in z aktivnim obnavljanjem, ki temelji na bioenergiji, samoregulaciji in vajah, lahko te spremembe ohranimo in izboljšamo na vseh nivojih.
  • Bioenergija pozitivno vpliva na miselnost, ki je odvisna od kompetence osebe, njegovih lastnosti, miselnih procesov in dovzetnosti.
  • Zajema duhovne, mentalne, čustvene, fizične in telesne energije. Transformacija vzorcev, anomalij, odstopanj in nepravilnosti.

KOMU JE NAMENJENA

To je zelo različno, odvisno od vsakega posameznega primera. Na temelju bogatih izkušenj ugotavljam, da pri bioenergijskem zdravljenju ni nobenega pravila in je zato namenjena čisto vsem, ki so dovzetni za to vrsto pristopa in energij. Namenjena je jačanju imunskega sistema, resetiranju različnih blokad, kot so stres, zamere, odvisnosti, konflikti, napetost, negativna razmišljanja, delu na podzavesti in trenutnemu stanju, samoregulaciji, vsem ljudem, ki imajo na fizičnem telesu kakršnekoli težave, pri odpravljanju psihosomatkih težav in blokad …

To, čemur daješ energijo, to raste. Ne prezrite svojih težav. Ko končno naredimo tisto nekaj, kar je že nekaj časa čakalo nenarejeno, si omogočimo, da se z novo energijo premaknemo naprej. Prizadevati in stremeti moramo k temu, da bi dosegli višjo in bolj kvalitetno raven. Pot transformacije in sprememb. Če ima oseba težave, ne sme obupati in mora zato poiskati način s katerim si lahko pomaga. Četudi je bolezen neozdravljiva ali ste se znašli v stanju energijskega zastoja, ko ne veste kam bi se obrnili, to še ne pomeni, da ne moremo narediti ničesar zase, da si ne moremo izboljšati kvalitete življenja in upočasniti bolezni ali spremeniti, kaj, kar vas ovira ali blokira. Človek mora v vsem, kar se mu ponuja, poiskati kar največ zase, biti bolj uvideven, se odpreti za energije in sprejemanje. Naša zmožnost sprejemanja je določena s tem, kaj verjamemo. Kaj verjamemo, česa smo vredni, določa slika, ki jo imamo o sebi.

“Ljubi sebe, ljubi druge in življenje bo ljubilo tebe”

– Tomaž Žnidaršič

“Mi zaradi strahu zaviramo pretok energije za napredek”

– Tomaž Žnidaršič

“Sprejmite in cenite se. Naučite se reči NE”

– Tomaž Žnidaršič

pomembne informacije

TERAPIJA SE IZVAJA

(Bio)energijska terapija se izvaja dva dni zaporedoma. Osebi se individualno posvetim. Terapija se lahko izvaja tudi na daljavo. Vse je stvar dogovora in naročanja. Po potrebi se lahko terapijo podaljša.

ETIČNI KODEKS

Pred vsako terapijo se je potrebno predhodno dogovoriti in naročiti. Prosim vas, da se držite dogovora. V primeru izostanka, to tudi sporočite.

POSTOPEK

Bioterapija se izvaja celostno. Energijska metoda obravnava človeka celostno, ker je vsak zase individualno bitje, zato je pomembno nenehno interno konzultiranje, če želimo pri sebi ustvariti nek nov položaj oz. stanje. Da bi dosegli to stanje, je zelo pomembno ustvariti pri sebi nek nov argument ali program. Ideologija te metode je, da vsak posameznik sam ve, kaj je zanj najboljša rešitev ob pomoči energijske metode in podpore.

 NAMEN

Namenjena je vsem, ki to vrsto terapije potrebujejo. Namenjena je otrokom z posebnimi potrebami, otrokom, staršem, posameznikom, starejšim. Vsem tistim, ki čutijo potrebo po energijski podpori in pomoči.

POTREBNO JE RAVNOVESJE

Ker je govora o prefinjenih energijah, ki neposredno delujejo na osebo skozi posrednika, je zato pomembna človeška odzivnost in dovzetnost za subtilnost energij. Povezava je možna takrat, ko pravilno aktiviramo vse potenciale energij, ki so v prostoru – delovnem okolju. Takrat lahko ustvarimo kvalitetno torzijsko polje oz. skalarne valove, ki imajo visoko stopnjo zavedanja in informacij. Te informacije so zgolj programi, ki tvorijo proces in aktivacijo samozdravilnih zavednih in nezavednih primarnih programov. Optimalno delovno stanje dosežemo takrat, ko lahko oseba dejansko občuti in začuti polje energij in zavedanja. Ker so subtilne energije prefinjene, jih je zato težko ločiti. Plod domišljije in koncepti razmišljanja lahko dejansko pripomorejo k temu, da človek doživi spontano spremembo – višje zavedanje.