bioenergija

Bioenergija je namenjena za vzpostavljanje in aktivacijo samozdravilnih procesov posameznika in dvigovanju človeka na drugo vibracijsko raven. Vpliva na energetski potencial človeka in njegovo počutje oziroma stanje – avro. Vsak, ki je podvržen terapiji lahko dejansko občuti njeno senzibilno količino energije. Ko smo podvrženi terapiji z bioenergijo lahko dejansko občutimo različne občutke in zavedanje. V takšni bližini se lahko počutimo prijetno, ljubeče in zadovoljno, brez kakršnekoli razlage in pojasnjevanja. Z bioenergijo je mogoče vplivati na spremembe, blokade, bolezni, energetske zastoje, mišljenje, zavedanje in trenutno stanje …

SE UPORABLJA

  • Za prebuditev obrambnih mehanizmov samozdravljenja in jačanju imunskega sistema.
  • Gre za energijo, ki uravnava vse biološke in kemične procese v telesu.
  • Bioenergijo se lahko uporabi za izboljšanje zdravja, zmogljivosti in fiziološke spremembe, ki se pogosto pojavljajo v povezavi s spremembami misli, čustev in vedenja. Sčasoma in z aktivnim obnavljanjem, ki temelji na bioenergiji, samoregulaciji in vajah, lahko te spremembe ohranimo in izboljšamo na vseh nivojih.
  • Bioenergija pozitivno vpliva na miselnost, ki je odvisna od kompetence osebe, njegovih lastnosti, miselnih procesov in dovzetnosti.
  • Zajema duhovne, mentalne, čustvene, fizične in telesne energije. Transformacija vzorcev, anomalij, odstopanj in nepravilnosti.

Potrebno je ravnovesje, saj takrat v človeškem telesu vladata harmonija in zdravje, kar pomeni, da se človeško telo lahko samozdravi. Oseba je zdrava, ko ima uravnovešen energijski potencial.

DELO Z ENERGIJAMI

Ker je govora o prefinjenih energijah, ki neposredno delujejo na osebo skozi posrednika, je zato pomembna človeška odzivnost in dovzetnost za subtilnost energij. Povezava je možna takrat, ko pravilno aktiviramo vse potenciale energij, ki so v prostoru – delovnem okolju. Takrat lahko ustvarimo kvalitetno torzijsko polje oz. skalarne valove, ki imajo visoko stopnjo zavedanja in informacij. Te informacije so zgolj programi, ki tvorijo proces in aktivacijo samozdravilnih zavednih in nezavednih primarnih programov. Optimalno delovno stanje dosežemo takrat, ko lahko oseba dejansko občuti in začuti polje energij in zavedanja. Ker so subtilne energije prefinjene, jih je zato težko ločiti. Plod domišljije in koncepti razmišljanja lahko dejansko pripomorejo k temu, da človek doživi spontano spremembo – višje zavedanje.

pomagam vam

Tomaž žnidaršič
Metoda samozdravljenja in samopomoči

Neodvisno raziskovanje človeških energij in prepotrebno razumevanje o človeku in vsem, kar ga obkroža.

Zaradi naših življenskih postopkov, lahko pridemo v situacije, ko naše telo in obramba začne delovati neskladno in neharmonično z našim lastnim delovanjem. Pojavljati se začnejo blokade in neravnovesja, na vseh področjih našega zdravja. Energetski zastoji lahko oslabijo ves komplementarni sistem človeka, ki zajema človeka na vseh nivojih njegovega delovanja. Poznamo več energetskih nivojev. Bioenergija nam pomaga resetirati vse vrste blokad