PRISRČNO VABLJENI

Si želite preiti na drugačno raven, bi radi spoznali svet energij, Bioenergijo terapijo in alternativno metodo Electro Light/Ning Healing, s katero se ukvarjam in delam?

Sem Tomaž Žnidaršič in moje poslanstvo je povečati razumevanje zdravljenja z energijami, pristopi in alternativno metodo v svetu. To delam tako, da pomagam ljudem in jih učim, kako preiti k bolj delujočemu pristopu v življenju in optimalnemu razmišljanju, ki ga imamo na voljo.

Svoj prosti čas bi rad namenil vam in energijski alternativni metodi s katero si lahko pomagamo. Začnite proces samozdravljenja po naravni poti in postanite bolj temeljiti in odgovorni pri vašem delovanju v vsakdanjem življenju. Vse to še naprej pridno dopolnjujte s konvencionalno medicino in vašimi že utrjenimi praksami ter metodami, ki so dobre za vas.

Pridružite se mi, da boste v sebi razkrili naravnega zdravilca in tako spoznali, ter začutili v sebi potenciale – energijo, ki ste jo toliko časa zatirali, zanemarjali in potiskali vase. Spoznajte v sebi naravnega zdravilca, ter si s tem omogočite premik na bolje. Naj bojo spremembe tukaj za vas.

Strah, dvom, stres in negativnost, fizične poškodbe, lahko vplivajo na naše zdravje in imunski sistem. V teh stiskah, blokadah in ujetih stanjih zbolimo, ki se kaže na neravnovesje v energiji našega telesa. Ko pride do neravnovesja, je energije preveč ali premalo. Povrnite vašemu telesu ravnovesje in začnite nase gledati malo drugače. Naučite se postaviti zase in reči ne.

Naše omejitve in naši darovi – vrednote, čustvena inteligenca in zrelost nam lahko v veliki meri pokažejo, kje in kako bi morali živeti s svojim namenom. Vaše telo v svojem bistvu ve, kako se ozdraviti tako od travme in bolečin, ki vas ovirajo. Intuicija in vaša podzavest ima v sebi shranjene vse potrebne informacije, kaj ne želite več v vašem življenju in kaj morate narediti drugače, da vam bo bolje.

preberi več o programu

(Bio)energija terapija E.L.H

Svoje življenje morate imeti radi. Vaše je in vam daje izjemno priložnost za rast na podlagi svojih neuspehov in lekcij, ki vas samo učijo biti močnejši in bolj modri. Daje vam odlično priložnost, da ste živo in ljubeče bitje in da, kar je najpomembnejše, dajete sebi in posledično drugim, ter se v svojem bistvu začnete imeti radi.

Bioenergija terapija ustvarja globoke stopnje psiholoških sprememb, ne da bi se vaš um moral pri tem naprezati in vključevati. Verjamem, da je na vseh ravneh družbe, naj bodo to skeptiki, različna menja, ljudje, posamezniki, skupine, individualci, sovražniki, več sočutja ključ do lepšega in boljšega sveta. Ni nam treba sprejeti kakršnokoli ideologijo. Potrebno je le, da si pomagamo in razvijemo svoje dobre človeške lastnosti.

Obrnite torej list in to leto začnite z pozitivno naravnanostjo in odločitvijo, da želite biti vi sprememba v svetu, ki jo želite videti.

Za trenutek pozabimo na vse skrbi in opravke in se prepustite miselnim tokom o sebi, kdo v resnici ste, ter sprejeti informacije in se prepustiti energijam in transformacijam – spremembam, ki vam bodo lahko v trenutku pomagale dvigniti raven energije, polepšalo dan, trenutno stanje ali celo odpravilo vzroke vaših težav s katerimi se že toliko časa ukvarjate in zaradi katerih vam jemlje pomembno življenjsko energijo za napredovanje. Nekatera dejanja in spremembe so boleča, vendar niso nemogoča. Ko spoznaš in si priznaš, da v sebi gojiš odnose ali prepričanja, ki niso zdrava lahko enkrat za vselej opustiš nezdrava razmerja, odvisnosti ali jih vsaj za trenutek postaviš na stran. Vsakdo, ki ga privabimo v svoje življenje je tu, da nas nauči ljubiti celoto. Del, ki ga ne moremo vzljubiti, je tisto, kar nas omejuje in zaradi česar ne napredujemo. To nam onemogoča sprejeti tudi svoje šibke plati svoje osebnosti, ki jih ne želimo.

LOKACIJA

 

Kje se dobimo – Ljubljana / ŠIŠKA (SLOVENIJA) 4.6.2022 & 5.6.2022 _ Začnemo ob 13.00 URI.

Dobimo se v pritličju zgradbe, kjer domuje tudi knjižnica Šiška, na naslovu Trg komandanta Staneta 12. Vhod je z druge strani.

CENIK

POMEMBNE INFORMACIJE

Pri nakupu vstopnice lahko izbirate med dvema opcijama. Vstopnico lahko kupite za en dan ali dva dni. V primeru, da se odločite za nakup vstopnice Sobota, izberite opcijo 1. V primeru, da se boste udeležili srečanja v Soboto in Nedeljo, izberite opcijo 2. Razlika obeh opcij je v ceni. Če opravite nakup iz opcije 1, potem je obisk predviden samo za Soboto. Ob nakupu opcije 2, ste udeleženi na srečanju v Soboto in Nedeljo. Bioterapija se predvidoma izvaja dva dni zapored.

ODGOVORI ZA UDELEŽENCE

Rezervacija termina

Vse rezervacije se vpisujejo v koledar zasedenosti. Poslovni prostor je omejen na 8 – 12 ljudi. Odjava je možna do 48 ur pred začetkom rezerviranega termina. V tem primeru vam kupnino za opravljeno storitev vrnem.

V primeru odstopa mi to sporočite na email: tomaz.znidarsic.elh@gmail.com po že opravljeni transakciji ali me pokličete na telefon 051672321.

Način plačila
  • Plačevanje je možno s kreditnimi karticami (Visa, Visa Electron, MasterCard), ali z nakazilom na TTR račun: SI56 2900 0005 2909 574 Unicredit Banka Slovenija D.D. Predračun – plačilo z nakazilom na TRR je možno ob predhodnem kreiranju predračuna na moji osebni spletni strani oziroma trgovini ob nakupu. Ko znesek poravnate po predračunu, ki ga dobite na vaš email naslov in ko ugotovim, da je vaš znesek bil plačan, obvestim kupca.
Vračilo kupnine

V skladu s 43.č čl. Zvpot: Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od nakupa storitve podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V primeru, da kupec želi odstopiti od nakupa se mu zato kupnina vrne.

Informacije o cenah

Vse cene so v evrih (EUR). Vsem cenam na spletni strani je dodan DDV (22%). Cena se razlikuje glede na vašo izbrano opcijo. Izbirate lahko med opcijo 1 ali 2.

Kje se dobimo in kdaj

Svetla in zračna pisarna, ki vas bo navdušila, se nahaja v pritličju zgradbe, kjer v bližini domuje tudi knjižnica Šiška, na naslovu Trg komandanta Staneta 12. Datum je predviden za dne 4.6.2022 in 5.6.2022. Začnemo ob 13 uri.

PREDNOSTI

  • Izjemno lep ambient
  • Mirna in tiha okolica
  • Lastna čajna kuhinja in lastne sanitarije
  • Pritličje, lasten vhod
  • Dostop omogočen invalidom