ZDRAVILNE TEHNIKE

Electro Light/Ning Healing je energijska metoda samozdravljenja in samopomoči. Sam delam z različnimi pristopi in tehnikami, subtilnimi energijami, ki pomagajo človeka prestaviti na drugo raven zavedanja. Govora je o naravnih pristopih in alterativnem zdravljenju. Vsaka tehnika s katero se boste seznanili na spodnjih povezavah  zajema drugačen pristop, do človeka. Tukaj gre predvsem za vašo izbiro in to, kar potrebujete.

Ljudje nenehno vplivamo na svoje polje s svojim načinom življenja. Naša čustva in emocije so pomemben faktor pri kakovosti človekovega ŽIVLJENJA in počutja, zato sta s tem pogojena tudi naša vibracija in naboj, ki izvira iz naše srčnosti in podzavestnega razmišljanja.

Tomaž Žnidaršič

Sama metoda izhaja in deluje iz konceptov vašega lastnega zavedanja in miselnih predstav, ki jih imate o sebi. Vsaka oseba, ki je soočena z to vrsto pristopa in tehniko (metodo), lahko dejansko spozna svojo individualnost. Individualnost vašega problema terja drugačno rešitev.

Electro Light/Ning Healing

OBRAZLOŽITEV KONCEPTA METODE – Nov koncept je rezultat transformacije že obstoječih konceptov razmišljanja in zamisli, ki jih imamo o sebi. Da bi koncept konkretizirali in tolmačili moramo vse svoje stvari v resničnem svetu ali druge zamisli (ideje), ki smo si jih ustvarjamo skozi svoje bivanje, domišljijo, realnost, misli, nadomestiti, oziroma spremeniti z drugimi. Takimi, ki nas ne bodo več omejevale, blokirale, vrtele v začaranem krogu ali uničevale … Da bi se jih zavedali moramo priti, do točke, kjer se bomo dejansko zavedali samega sebe – to pa je ponavadi najtežje.

Metoda Electro Light/Ning Healing – Human matrix, (energijska metoda), vam lahko tukaj zelo pomaga.

Na podlagi razmišljanja in življenskih izkušenj je poudarek na človekovih notranjih očutenjih in doživljanjih, ki naj bodo prežeta z brezpogojno ljubeznijo in sočutjem.

KAKŠNE SO RAZLIČNE VRSTE ENERGIJSKEGA ZDRAVLJENJA IN KATERI PRISTOP JE PRAVI ZA VAS?

Za razliko od konvencionalne medicine je zdravljenje z energijo namenjeno sprostitvi, dvigovanju svoje vibracije na drugo raven zavedanja, samozdravljenju simptomov z zdravljenjem vzroka bolezni na vseh nivojih in odkrivanju nevednega. Energetsko zdravljenje se lahko uporablja za reševanje stisk, energetskih zastojev, problemov, zagonetk, konfliktov, blokad, zdravljenju odnosa na vseh področjih in nivojih svojega življenja …

HIPNOZA

Hipnoza je stanje človekove zavesti, pri katerem smo zelo sugestibilni in dovzetni. Z delom na sebi je možno subjekt, naj si bo to misel, ideja ali beseda, privesti do stanj, ki bodo spremenila naše kasnejše vedenje.

YOUNG LIVING

Bogata linija čistih eteričnih olj terapevtskega nivoja, ki zajema več kot 140 posameznih eteričnih olj in edinstvene mešanice eteričnih olj, ter največja skupnost v svetu, ki se posveča wellnessu z najčistejšim in najučinkovitejšim darom narave. Predstavljajte si kariero, ki se razvije v skupnost, kjer je dobro počutje način življenja.

BIOENERGIJA

Bioenergija je življenjska energija, ki nas obkroža in je del nas. Je povsod in v vsem. Človek skozi svoje življenje in bivanje doživlja življenjsko energijo in jo uravnava, saj le-ta kroži po našem organizmu in zunaj njega.

INTUITATIVNI VPOGLED

Intuitivni vpogled mi omogoča vpogled v stanje človeka na različnih področjih življenja. Sam temu pravim Jasnovidnost - Jasnočutnost - Empatske zaznave - Trenutno stanje, spet drugi intuitivni reading, ki pomeni interpretiranje in predaja sporočil osebi, s katero sem v interakciji.

Energijske karte (Trenutno stanje)

Pomaga mi neposredno pojasniti izvor informacij skozi različne kanale, pripomočke in kanaliziranje – višje zavedanje. Na podlagi informacij, ki jih sprejemam, obrazložitve in razčlenjevanja lahko pogledamo širšo perspektivo našega energetskega sistema in stanja, v katerem trenutno smo ali smo v njem obtičali, kje imamo blokade, kakšnega zdravja smo, kaj vse nas čaka, na čem moramo delati, spremembe, prelomnice, različne situacije, kje moramo biti previdni in pozorni in kaj vse so naše smernice v življenju, ki so odvisne od usode posameznika, ki takšen način in vir informacij ter odgovore ali potrditve potrebuje.

ZANIMIVOST

SAMOREGULACIJA – Danes je človeštvo priča vse hitrejšemu kopičenju informacij na vseh področjih človekovega delovanja, zato se moramo usposobiti za učenje in nadgrajevanje tehnik, ki so pomembne za razumevanje in reševanje naših problemov. Človeška domišljija se mora začeti ukvarjati z novimi programi, ki nas bodo pripeljali do faze kontrole, da bi dosegli cilje, ki izhajajo iz določenih potreb. Ti se nanašajo na naše osebne ideje, ki so povsem logične in jasne, pomagajo pa nas usmerjati v kognitivne procese in vedenja z namenom, da bi dosegli postavljene cilje. Je tudi postopek, s katerim si pomagamo oziroma se naučimo spreminjati svoje razmišljanje in s tem svojo vibracijo. Da bi spremenili svojo frekvenco, je potrebno temeljito delovanje in nadgrajevanje preko povratnega sistema samoregulacije učenja, kognitivne analize in strategije.

SAMOREGULACIJSKO UČENJE – je definirano kot način učenja, kjer si učenec skupaj z mano postavi svoje učne cilje, strategijo ter nato skuša spreminjati, regulirati in kontrolirati svoj lasti učni proces ob upoštevanju vseh svojih lastnih miselnih značilnosti in značilnosti okolja.