Komu je moja metoda namenjena

Zelo različno, odvisno od vsakega primera posebej. Na podlagi bogatih izkušenj ugotavljam, da pri bioenergijskem zdravljenju ni nobenega pravila in je zato namenjena čisto vsem, ki so dovzetni za to vrsto energij in pristopov.

Namenjena je krepitvi imunskega sistema, odpravljanju različnih blokad, kot so stres, zamere, odvisnosti, konflikti, napetosti in negativno razmišljanje, ter delu na podzavesti in trenutnem stanju. Namenjena je tudi ljudem, ki imajo na fizičnem telesu kakršnekoli težave, samoregulaciji, odpravljanju psihosomatskih težav in blokad, vzpostavljanju in aktivaciji samozdravilnih procesov ter dvigovanju človeka na drugo vibracijsko raven. Metoda se lahko uporablja individualno, skupinsko ali na daljavo. Vpliva na energetski potencial človeka in njegovo počutje oziroma stanje. To, čemur daješ energijo, raste.

NASVET

Ne prezrite svojih težav. Ko končno naredite tisto, kar je že nekaj časa čakalo nenarejeno, si omogočite, da se z novo energijo premaknete naprej. Prizadevajte si in stremite k temu, da dosežete višjo in bolj kakovostno raven. To je pot transformacije in sprememb.

 

Energija

Negativno energijo zamenjaj za pozitivno. Vsak velik dosežek se začne z naredil bom.

 

Misel

Misel je močnejša od vsega. Dobre in pozitivne misli krepijo naše telo. Dejanja so edino pravo merilo.

Za razliko od konvencionalne medicine je zdravljenje z energijo namenjeno sprostitvi, dvigovanju svoje vibracije na drugo raven zavedanja, samozdravljenju simptomov z zdravljenjem vzroka bolezni na vseh nivojih in odkrivanju nevednega. Energetsko zdravljenje se lahko uporablja za reševanje stisk, energetskih zastojev, problemov, zagonetk, konfliktov, blokad, zdravljenju odnosa na vseh področjih in nivojih svojega življenja.

Kaj je?

Danes je človeštvo priča vse hitrejšemu kopičenju informacij na vseh področjih človekovega delovanja, zato se moramo usposobiti za učenje in nadgrajevanje tehnik, ki so pomembne za razumevanje in reševanje naših problemov. Človeška domišljija se mora začeti ukvarjati z novimi programi, ki nas bodo pripeljali do faze kontrole, da bi dosegli cilje, ki izhajajo iz določenih potreb. Ti se nanašajo na naše osebne ideje, ki so povsem logične in jasne, pomagajo pa nas usmerjati v kognitivne procese in vedenja z namenom, da bi dosegli postavljene cilje. Je tudi postopek, s katerim si pomagamo oziroma se naučimo spreminjati svoje razmišljanje in s tem svojo vibracijo. Da bi spremenili svojo frekvenco, je potrebno temeljito delovanje in nadgrajevanje preko povratnega sistema samoregulacije učenja, kognitivne analize in strategije.