Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Bioenergija na daljavo

22 novembra @ 11:00 dop - 23 novembra @ 5:00 pop UTC+0

33e

Komu je namenjena? Zelo različno, odvisno od vsakega primera posebej. Na podlagi bogatih izkušenj ugotavljam, da pri bioenergijskem zdravljenju ni nobenega pravila in je zato namenjena čisto vsem, ki so dovzetni za to vrsto energij in pristopov.

Namenjena je krepitvi imunskega sistema, odpravljanju različnih blokad, kot so stres, zamere, odvisnosti, konflikti, napetosti in negativno razmišljanje, ter delu na podzavesti in trenutnem stanju. Namenjena je tudi ljudem, ki imajo na fizičnem telesu kakršnekoli težave, samoregulaciji, odpravljanju psihosomatskih težav (aksioznost, otroci s kroničnimi boleznimi, preobremenjeni ljudje), ter  vzpostavljanju in aktivaciji samozdravilnih procesov ter dvigovanju človeka na drugo vibracijsko raven. Vpliva na energetski potencial človeka in njegovo počutje oziroma stanje. To, čemur daješ energijo, raste.

Ne prezrite svojih težav. Ko končno naredite tisto, kar je že nekaj časa čakalo nenarejeno, si omogočite, da se z novo energijo premaknete naprej. Prizadevajte si in stremite k temu, da dosežete višjo in bolj kakovostno raven. To je pot transformacije in sprememb.

Kadar imate težave, ne smete obupati in morate poiskati način, s katerim si lahko pomagate. Četudi je bolezen neozdravljiva ali ste se znašli v stanju energijskega zastoja, ko ne veste, kam bi se obrnili, to še ne pomeni, da ne morete ničesar narediti zase, da si ne morete izboljšati kakovosti življenja in upočasniti bolezni ali pa spremeniti kaj, kar vas ovira ali blokira. Človek mora v vsem, kar se mu ponuja, poiskati kar največ zase, biti bolj uvideven ter se odpreti za energije in sprejemanje. Naša zmožnost sprejemanja je določena s tistim, v kar verjamemo. Kar verjamemo in česa smo vredni, pa določa podoba, ki jo imamo o sebi.

Fenomen bioterapije je tudi v tem, da se jo enako učinkovito kot osebno, lahko izvaja tudi na daljavo. Klient in bioterapevt sta na svoji lokaciji, predhodno se slišita po telefonu, da ukladita začetek terapije.

Za dodatne informacije informacije in naročilo pokličite na telefon 051672321. Spletna povezava – www.elh.si

Čas tretmaja: 2 dni (20min)

Electro Light/Ning Healing

Podrobnosti

Začetek:
november 22 @ 11:00 dop UTC+0
Konec:
november 23 @ 5:00 pop UTC+0
Cena:
33e
Electro Light/Ning Healing