Dovzetnost

Človeka za metodo Electro Light/Ning Healing je značilno čutenje in občutek velikanske razsežnosti. To pomeni, da v posameznikovem vedenju izmed obilice možnosti, ki so načeloma na razpolago, v ospredje bolj in bolj stopa en sam efektiven vzorec, program, ki povsem prevlada nad drugimi. V tem procesu je pomemben časovni faktor, ki ponavadi zelo pomaga opogumiti človeka, da bo pripravljen doživljati uspehe. Vzpostaviti moramo pozitivno razvojno verigo. V povezavi s tem se mora človeška domišljija začeti ukvarjati z novimi možnostmi in argumenti za sedanjost in prihodnost, če želimo pri sebi ustvariti neko novo stanje, program oz. položaj.

Kakšen je učinek metode?

Učinek metode je odvisen od posameznikove dovzetnosti za to vrsto energijskega pristopa. To pomeni, da je potrebna v nekaterih primerih potrebna samoregulacija. Več o tem si lahko preberete tukaj >>KLIKNI<<.

Zavedanje in sposobnost zaznave

To pomeni da si sposoben/na dojemati, občutiti: Najbolj osnovno zaznavanje lastne energije, ki se dogaja preko različnih občutkov. Obstajajo pa tudi globlje zaznave energije, ki so odvisne od tega, koliko ste odprti, povezani, dovzeteni, senzibilni za tovrstno zaznavo energij. Pomemben dejavnik je ali se zavedaš svojih občutkov in stanj.