Misija duhovnega prebujenja

Misija duhovnega prebujenja

Danes imata naša misija in prebujanje velik duhovni pomen. Upoštevati moramo vse, ki so v tem stalnem procesu, s katerim naj bi se človek zavedal svoje povezave z neskončnim. Življenje je nastanek – rojstvo in ne konec. Razvoj človeka in njegovih sposobnosti še vedno ni popolnoma raziskan, a človek je v primerjavi z drugimi bitji povsem visoko razvit, da lahko pride skozi svojo duhovno naravo do spoznanja in s tem tudi bistveno izboljša svoje možnosti preživetja. Imamo zelo visoko razvite možgane, s katerimi lahko mislimo in smo sposobni abstraktnega mišljenja in samoopazovanja. Skratka, če izhajamo iz tega, česa vse je človek zmožen, potem lahko že delček tega vidimo v njegovi zapuščini in sledeh ter v tehnologijah, s katerimi si pomaga. Vse to nam omogoča naprednejšo uporabo orodij, vendar pa je tudi veliko tistih, ki »pozabijo« na svojo duhovno bistvo.

Ker smo rojeni v telo, ljudje pogosto čutimo in doživljamo prepričanja, da smo odklopljeni drug od drugega in sebe ter da je to življenje, v katerem smo si zgradili neke svoje poglede in prepričanja, edini obstoj – da ne obstaja nič drugega kot samo to, kar razumemo in doživljamo. Zakaj bi se omejevali? Naše duhovno uživanje se rodi skozi nešteto dogodivščin, s katerimi nas življenje zasipa – to pa zato, da bi prišli do točke, kjer bomo doživeli duhovno prebujenje in začeli razumeti, da smo resnično povezana in večna bitja.

Veliko ljudi med nami doživlja svojo realnost povsem drugače, zato ne bi rad izvzel tistih, do katerih je bilo življenje neprizanesljivo, ki so trpeli različne posledice zaradi drugih ali pa so bila njihova dejanja nespametna in posledica napačnih odločitev, zaradi katerih so skozi stalen proces spoznanja in osebne rasti prišli do ključnih informacij, ki so jih pridobivali skozi svoje lekcije in izkušnje ter osebno rast. Vse to nam pomaga odpirati oči, gre pa tudi za nekatere specifične simptome duhovnega prebujenja. Upoštevati moramo, da vsi, ki so doživeli ali doživljajo proces prebujenja, ne bodo doživeli vedno enakih znakov in simptomov. Vsak izmed nas doživlja povsem drugače, saj ima vsakdo drugačno občutljivost in poglede na celotno obzorje dojemanja.

V svetu je veliko resnic in neresnic, ki izhajajo iz prepričanj in razumevanja ter podajanja informacij, da lahko človeka »zaštrikajo«. To, kar nas povezuje z višjim virom, je bistvo, kjer smo dobro povezani in v dovzetnem stanju za še kaj drugega – kot posplošen mehanizem oz. sistem informacij, ki bombardira naš um. Nekateri, ki so v procesu vzpona, prebujanja in transformacije, postajajo čedalje bolj občutljivi na višje frekvence. Ko se dovolj odpremo tem energijam, se dvignemo z vso ljubeznijo in sprejemanjem. To pa preprosto zato, ker obstaja še nekaj več zunaj okvirjev neresnic in lažnega uma, s katerimi reptilska horda posameznikov nenehno bombardira človeštvo.

Če se boste zavedali svoje večne narave, boste kaj kmalu spoznali, da je to prehodna situacija in ne absolutni konec ter da je potrebno tudi zlo, da bi se nam kasneje odprle tiste posebne oči, skozi katere lahko vidimo širšo perspektivo nad celotnim dogajanjem ter vse, tudi tisto iz ozadja, o čemer smo do sedaj samo potihem sanjali, da obstaja. Vsakdo izmed nas se je kdaj znašel v trenutku, ko je lahko izmed vseh običajnih in neobičajnih možnosti slišal in dojel besede, ki jih je potreboval in jih je prebral mogoče na ulici, kje na kakšnem transparentu, v sebi, reklami, povezavi, ljudeh ali glasbi … To je bila izkušnja popolne jasnosti, pri čemer se posameznik počuti spet doma in v celoti povezan v vsem, kar ga obdaja. Vse to se prepleta in je pomembno za nas.

Če izhajam iz svojih preteklih izkušenj, lahko sedaj z gotovostjo trdim, da ni vse tako popolno, kot se nam zdi. Saj če bi bilo popolno, bi prišli do točke, ko se ne bi mogli več premikati in niti osebno rasti. Iz tega koncepta lahko potegnemo zaključek, da konca ni. Že ko mislimo, da smo nekaj dojeli, nas lahko preseneti še kaj novega – in potem smo spet na začetku. Vse se vrti v nekem začaranem krogu. Ne iščimo tega tam, ker ga ni. Mozaik življenja sestavljajo naše perspektive, razmišljanje, cilji, dejanja, različne situacije, odločitve in namere, ki izhajajo iz vseobsegajočega kaosa, ki je lahko tudi popolni red za nekatere …

Ni treba biti kritičen do ostalih, če stvari ne razumete. Ni treba verjeti v karkoli – mogoče boste prav vi, ki tega ne razumete, srečali osebo, ki bo vibrirala na nekem drugem nivoju oziroma frekvenci točno zato, da bi vam dala kakšno lekcijo, informacijo, kritiko oziroma spoznanje, ki jih potrebujete, da boste lahko odprli oči. Verjetno se je kdaj že komu zgodilo, da si je sam pri sebi rekel: »Točno to sem potreboval/a in prav to sem dobil/a.« Predpostavljam, da ima vsak človek, enako kot zgodba, svoj začetek, na nas pa je, ali bomo svojo zgodbo nadgrajevali in ji namenjali čas za odkrivanje in prebujanje zaspanega uma. Srečujem se z nešteto zgodbami in vsaka od njih ima svoj čas zorenja. Nekateri ljudje so šele na začetku spoznavanja, zato vsak izmed nas to doživlja povsem drugače.

Ne vem, kako je z vami, toda v času duhovnega prebujenja se poveča zanimanje za metafizične predmete in paranormalno, kar je dobesedno po naravi bivajočega in sveta. Ker je ta tema duhovne narave, se ljudje, ki se soočajo z duhovnim prebujanjem, pogosto zelo zanimajo za metafizične predmete in pojave, kot so kristali, karte tarot, angeli, delo z energijami, različne discipline in tehnike, sočutje, razumevanje sveta in medijstvo … Takšna zanimanja lahko posamezniku pomagajo razumeti in spoznavati njegovo duhovno prebujenje, konec koncev pa tudi samega sebe. Začne se izobraževanje in prihaja veliko novih spoznanj, ki nam odpirajo nova obzorja razmišljanja in dojemanja. Vse to nas lahko povezuje z energijo vira in našo sinhronostjo, ki v nas sproži občutke čudenja, navdušenja ali pa nekakšnega višjega smisla v opaženem. Vse to nas prestavlja in dviguje visoko in tako daleč, da lahko zamenjamo svoja stara in že zastarela prepričanja za nova, ki so bolj dopolnjena. Če smo »tam«, potem vse to doživljamo na nek poseben način. To je znak, da smo povezani in spet doma. Takrat smo v dovzetnem stanju za energije na Zemlji in energije vesolja. Prav gotovo se zavedamo svoje povezave z vsemi ljudmi ali pa je to samo klic po spremembi in spoznanju, kdo v resnici smo.

Če ste doživeli kaj od teh edinstvenih čarov duhovnega prebujanja, potem ste lahko v trenutku okusili bistvo, ki je bilo do sedaj očem skrito in nevidno. Srečno!