Fidget senzorične igrače za avtizem

36.21 Vklj. z ddv

  • Modre in zelene stiskalne kroglice – preprosto stisnite in spustite te fleksibilne kroglice z roko, osredotočite se na občutek napetosti in mehkobe ciklično, resnično pomaga pri lajšanju stresa in proti anksioznosti, odlično za otroke z ADD ali ADHD in ljudje z OCD ali visoko stopnjo stresa / tesnobe.
  • Cute Soybean Squeeze Toys – Samo iztiskanje fižola iz strokov in spustitev roke ter opazovanje fižola, kako se vrača nazaj v stroke, igranje z njim znova in znova, pomaga pri močni osredotočenosti in odpravi napetosti ob pomembnih priložnostih.
  • Cool Flippy Chains – s prsti uživajte v gladkem momentu sukanja, držite ga v žepu, nosite ga s seboj, ko greste ven, in se z njim igrajte, da uničite čas.
  • Funget Fidget Stretch Strings – Občutite super mehko raztegljivo vrvico, ki jo boste raztegnili do 98 palcev in jo zasukali v poljubno obliko, odlične igrače za razbremenitev stresa ali vsakodnevno vadbo, idealno darilo za rojstni dan ali zabavo.
  • Vrhunske igrače za otroke in odrasle – Te igrače so narejene iz netoksičnih in trpežnih materialov (s certifikatom CE) in so varne za otroke in odrasle. Uživajte v igranju brez skrbi. Ta najbolj kul senzorična škatla za igrače je najboljše zabavno darilo.
Šifra: 0000015 Kategorija:
Electro Light/Ning Healing