GEVA Vital Premium plastenka za oživitev vode (Ametist)

84.18 Vklj. z ddv

  • Ametist odpira vrata v višjo zavest in izboljšuje intuicijo, tako da ustvarja jasnost, ko zmeda kraljuje v duhu. Znan je tudi kot “kamen popotnikov”, ki nudi dodatno zaščito, ko ste na poti za raziskovanje novih krajev.
  • Visoka vrednost. Naše stekleničke za vodo z dragim kamnom so narejene izključno iz visokokakovostnih materialov: borosilikatnega stekla, nerjavečega jekla, pa tudi iz plastike, ki ne vsebuje BPA, za vijačni zamašek. Steklenica vsebuje 500 ml, v srcu steklenice pa je naravni vložek ametista.
  • Uživajte v svoji dragi vodi v vsaki situaciji v vsakdanjem življenju. Eleganten ovitek iz neoprena tudi izolira in nudi zaščito. Steklenica vode z dragim kamnom podjetja GEVA Vital je nezahteven spremljevalec pri vsaki zahtevi – doma, v avtomobilu, športu ali jogi, v službi, na univerzi in v pisarni.
  • Ni nepozabnega življenjskega sloga, ampak odločitev: kristalni eliksirji so bili od nekdaj uporabljeni za njihov energijski zdravilni učinek. Kristali lahko pomagajo zdraviti težave z globokimi vdolbinami in spodbujajo zdravje in dobro počutje. Vsak kristal ima svoje edinstvene zdravilne lastnosti – nekateri so najbolj primerni za obilje in blaginjo, drugi pa so bolj primerni za ljubezen, odnose in harmonijo ali celo zaščito in zaščito.
  • Netesna in naravna: zahvaljujoč pokrovčku z vijaki, izolacijska steklenica iz borosilikatnega stekla ostane ves čas popolnoma neprepustna. Je odporen na praske in ne vsebuje BPA. Priročen in enostaven za odvijanje in čiščenje kamna na tleh. Ker so kristali naravni izdelki, se lahko razlikujejo po barvi, obliki in velikosti.

IZBERI DRUGI IZDELEK

ROŽEVEC

Šifra: B07P1RH3CK Kategorija:
Electro Light/Ning Healing