Otroška družabna lesena spominska tekmovalna igra

24.13 Vklj. z ddv

  • Velikost: Kot je prikazano na sliki, lahko ročna meritev povzroči napako 0-2 cm, ki temelji na dejanskem predmetu.
  • Funkcija: 1. igra: Vse koščke položite na desko in se odločite, da boste vrgli kocke. Kakšna barva je vržena, na krovu morate vzeti iste barvne koščke. Ti kosi so v vaši lasti in lahko vržete kocke, da nadaljujete z igranjem; v nasprotnem primeru vrnite koščke na prvotno mesto in začnite igro z naslednjim igralcem; končajte igro, ko so koščki na deski prazni, in štejte roko vsakega igralca. Če imate največ kosov, boste zmagali.
  • Igra: Naključno položite vse koščke na desko, nato pa kocke zvijte, da se odločite, katero barvo vržete. Na deski morate izbrati iste barvne koščke. Če dobite isto barvo, bo zastirka pripadla vsem, lahko vržete kocke, da nadaljujete z igranjem; v nasprotnem primeru se bodo klešče vrnile v prvotni položaj, nato pa bo naslednji igralec začel igro; ki bo najprej zbral vseh 6 vrst. Kdor osvoji barvo. Med igro si lahko obe strani izmenjata zatiralnike, ki se jim zdijo nepotrebni.
  • Kako igrati. Naključno položite vse koščke na desko, nato pa kocke zvijte, da se odločite, katero barvo vržete. Na deski morate izbrati iste barvne koščke. Če dobite isto barvo, bo pesem pripadla vam in lahko vržete kocke, da nadaljujete z igranjem; v nasprotnem primeru se kosi vrnejo v prvotni položaj in naslednji igralec začne igro; kdorkoli zbere vse štiri barve, sem zmagal. Med igro si lahko obe strani izmenjata zatiralnike, ki se jim zdijo nepotrebni.
  • Izobraževalni pomen: Usposobiti dojenčkove fine gibe in negovati sposobnost usklajevanja dojenčkove roke in oči; izobraževalne igrače pomagajo otrokovemu usklajevanju gibanja roke in oči ter telesa, lahko razvijejo dojenčkovo natančno sposobnost odziva; lahko spodbuja otrokov različen senzorični razvoj, tako da dojenček med razumevanjem oblike, barve in velikosti predmetov med prepoznavanjem razmerja med velikostjo in obliko enega predmeta in drugega ter velikostjo in obliko predmetov, ki vodijo k razvoju matematičnih spretnosti dojenčka; poučne igrače Otrokom lahko nudijo tudi ustvarjalne izkušnje, spodbujajo razumevanje konceptov in razvijajo spretnost pred branjem.

Ni na zalogi

Šifra: 00031 Kategorija:
Electro Light/Ning Healing