Torba za shranjevanje eteričnih olj

55.03 Vklj. z ddv

  • Časi, ko morate svoja eterična olja nositi v posameznih plastenkah, so minili: ta posebna transportna škatla je namenjena različnim steklenicam eteričnih olj, naj bodo 5 ml, 10 ml, 15 ml ali 20 ml. V notranjost lahko vstavite do 70 steklenic. Dovolj prostora za razširitev izbire finih olj. Ta inteligentna škatla bolje ščiti vaša eterična olja pred praskami, znamenji, udarci, uhajanjem itd. Ta transportna škatla vas bo držala v gibanju.
  • DVA OBLOŽENA ŽEPA: Velika torba je odličen kraj za dodatke, kot so pipete, zamaški z valjčnimi steklenicami, vzorci in nalepke. Dobra ideja je tudi za shranjevanje kreditnih kartic, vizitk ali vžigalnika itd. Mehki neoprenski žepi preprečujejo praske na osebnih stvareh, kar je super za telovadnico, pohodništvo ali potovanje.
  • Mega ponudba: brezplačno boste prejeli ne samo našo transportno škatlo za eterična olja, ampak tudi praktičen odpirač za steklenice in 192 etiket ter 5 x 5 ml pipeto in 5 x 10 ml pipeto in 4 x lijake. Vedno boste imeli na voljo orodje za hitro in enostavno odpiranje zapletenih zaponk brez uporabe nohtov ali noža. 192 samolepilnih nalepk so idealne za hitro obnovo ustekleničenega olja v novi steklenički.
  • IZBOLJŠENA OBLIKA ODPORNA NA PENO: Iz trdega EVA materiala iz pene, odporna proti udarcem, trpežna in odporna na praske, trpežna za uporabo. Dvojna oblika zadrge, ki je trpežna in gladka. Ne potrebujete več dveh ločenih etuijev za eterična olja in stekleničke, saj lahko ta praktična transportna škatla sprejme vse učinkovito in varno, zaradi česar je popolna škatla 2 v 1 za vsa vaša potovanja potrebe.
  • Nakup brez tveganja: mere: 21 x 16,5 x 8 cm (D x Š x V). Ne glede na to, ali ste terapevt, zastopnik ali uporabljate eterična olja doma, je ta nova transportna škatla nujna za vse, ki želite imeti eterična olja.
Šifra: 0000018 Kategorija:
Electro Light/Ning Healing