Usnjena zapestnica JOYMIAO Tree of Life (Modra)

20.87 Vklj. z ddv

  • Svež trendovski dizajn – zapestnica združuje modni trend in klasiko, ki prikaže čar ženske lepote. Za usnjeno zapestnico je magnetna zaponka, ki se enostavno nosi in sname.
  • Univerzalna velikost in več barv – Usnjena zapestnica z manšetami je velikosti 15,35 * 0,62 palca (39 * 1,6 cm), dvojno zavita in dobro primerna za večino zapestij. 6 barv po izbiri.
  • Predstavljen material iz kravje kože Zapestnica iz manšete je narejena iz pravega usnja z zlitinami drevesa življenja in biserov, je udobna in mehka za nošenje.
  • Popolno darilo: popolna zapestnica iz pravega usnja za vašo obleko ali kot darilo za vašega ljubimca, punco, zaročenko, ženo, mamo, par, poklon za Valentinovo ali samo prijatelja itd. Primerno za zabavo, obletnico, maturo, rojstni dan ali kakršne koli posebne priložnosti ...
  • Popolna storitev za stranke: nakit JOYMIAO si prizadeva zagotoviti dober izdelek in storitev za vse naše stranke. Če prejmete pokvarjen izdelek ali imate kakršna koli vprašanja, nas prvo kontaktirajte, brezplačno vam bomo zamenjali novega ali vam povrnili celoten znesek, ni časovne omejitve, tudi starega predmeta lahko še vedno hranite brezplačno, ni treba, da se vrnete, to je naše zagotovilo, bodite prepričani, da bomo vse vaše težave pravilno rešili.
Šifra: B07F3Y39MQ Kategorija:
Electro Light/Ning Healing