nekaj o meni

Sem Tomaž Žnidaršič. Z neodvisnim raziskovanjem človeških energij in potrebnim razumevanjem o človeku in vsem kar ga obkroža sem se začel profesionalno ukvarjati leta 2009. Že pred tem časom so me te stvari zelo zanimale, čeprav nisem tem stvarem namenjal toliko pozornosti, kot po letu, ki sem ga omenil. Metoda ki sem jo poimenoval Electro Light/Ning Healing (Human Matrix), je plod moje notranjosti in življenskih izkušenj, ki sem jih doživljal in jih doživljam še danes.

KDO SEM

Sam sem samouk, kar v osnovi pomeni, da so vse znanje in informacije, ki sem jih pridobival skozi lastno učenje, osebno rast, življenje in lekcije plod trdega dela in preučevanja, v sodelovanju z drugimi ljudmi in sedaj tudi, z drugimi raziskovalnimi institucijami, ki zajemajo in podpirajo področja mojega dela.

Rojen sem v družini, iz katere se prenašajo znanje, spomini, darovi in sočutje do sočloveka, saj so to vrednote, ki jih zelo cenim. Vse to mi pomaga pri lažjem razumevanju človeških energij. Sem ezoterik, spiritualist, neodvisni raziskovalec, pisec, predavatelj, energijski terapevt, motivator, team builder, podpora …

– Tomaž Žnidaršič

Ker živimo v času, ko je trenutno stanje negotovo je zato potrebno biti v pomoč sočloveku in mu nuditi vso solidarnost, ki je vsem nam v nekih kritičnih trenutkih v življenju ali situacijah še kako potrebna. Ker živimo v času, ko je trenutno stanje negotovo in zdravje premalo cenjeno, se moramo zavedati da vse meje, ki se pojavijo na naši življenjski poti je treba prestopiti tako in na takšen način, ki te bo zares spremenil v najboljšo različico sebe.

Večinoma svojega prostega časa namenjam vam in raziskovanju neznanega. To pomeni, da me zanima predvsem razumevanje človeških energij in prepotrebno razumevaje o človeku in vsem kar ga obkroža. Najbolj so me pritegnile tehnike in delo z energijami, kot so: bioenergija, hipnoza, eksorcizem, intuitivni vpogled v človeka in drugi kvantni energijski pristopi. Vse te tehnike razvijam po svojih – naših principih, načelih, mehanizmih, ter moji oz. naši metodi samozdravljenja in samopomoči Electro Light/Ning Healing (HUman Matrix).

Moj cilj in namen je zagotavljati informacije v podporo ljudem, ki želijo bolje spoznati naravne alternative in pristope, ki odpirajo nove možnosti in pogled na življenje. Da bi vse to dosegli, je potrebno nenehno interno konzultiranje, da bi pri sebi ustvarili neko novo različico sebe in si s tem dovolili odpreti pot za energije, sprejemanje in osebne spremembe …

avtorjeva dela