Je vodilno podjetje na področju direktne prodaje na svetovni ravni z več kot 17.000 zaposlenimi. Prisoten je v več kot sto državah in teritorijih. Ponuja širok nabor izdelkov in storitev, izjemno logistično podporo, ter zagotavlja distribucijo izdelkov in izplačilo bonusov po celem svetu. Je izreden poslovni partner in podjetje brez primere v svoji panogi. Amway vsem ponuja priložnost, da začnete lasten posel s prodajo izdelkov. Distributerji lahko izbirajo z dolgega seznama izdelkov in si zastavijo lastne poslovne cilje, ki temeljijo na osebnih ambicijah.

SVOBODA - DRUŽINA - UPANJE - IN NAGRADA

AMBICIOZNOST JE VAŠA LASTNOST

Ambicioznost je lastnost, pri kateri gre za vztrajno in splošno prizadevanje za dosego uspeha, ciljev ali dosežkov. Prav vi ste lahko tisti, ki si prizadevate, da bi dosegli svoje cilje. S prizadevanjem, da dosežete nek položaj in bogastvo, in s prizadevanjem za dobro počutje nasploh lahko naredite ogromno. Prvo, kar morate storiti, je to, da ste glede svojih osebnih rezultatov ambiciozni na svoj način, ki vas pripelje do dosežka ali tistega, kar ste si postavili za cilj.

Če ste eden ali ena izmed tistih, ki si želite uspeha, svobode, družine, upanja, sprememb, morda druženja ali pa postati stalni kupec in distributer, se povezovati in graditi svoj posel, potem smo definitivno pravi naslov za vas. Raziščite in me povprašajte, če vas karkoli zanima o podjetju Amway in poslovni priložnosti.

Sem Tomaž Žnidaršič

POSLOVNA PRILOŽNOST

Za vas imam pripravljeno poslovno priložnost, ki prinaša svobodo, družino, upanje in nagrado. To pomeni, da imam za vas strategijo, če se čutite dovolj ambiciozni in bi radi postali del ekipe, v kateri boste lahko spoznali svoje somišljenike in vse tisto, o čemer ste doslej samo sanjali. Pritegnite v svoje življenje obilje. Sam sem mnenja, da je za to treba vložiti nekaj časa in vam tako predstavljam enostaven poslovni model z nizkim tveganjem, ki vas lahko pripelje tako daleč, kot sami želite. Ob tem ne pozabite besed, ki vam jih polagam na srce: vse, kar vam lahko ponudim, je priložnost, da spoznate svoje ambicije, ljudi, ki uspevajo v tem poslu, ter vse svoje potlačene želje in sanje, o katerih ste do zdaj samo potihem premišljevali. Izzivam vas, da se mi pridružite na življenjski poti in ste dovolj pogumni, kljub temu da vas je ta trenutek strah in dvomite, da bi vam uspelo. Prepričan sem, da so vse omejitve znotraj nas. Razmislite o priložnosti, ki se VAM ponuja, in o svojih omejitvah – nato pa vse skupaj presezite.

VIZUALIZIRAJTE SVOJ USPEH - VAŠA PRIHODNOST JE V TEMELJIH SEDANJOSTI

Predstavljajte si prihodnost, ko imate nadzor v svojih rokah. Predstavljajte si, da lahko izpolnite svoje sanje, majhne ali velike, z dodatnim denarjem, ki ga boste zaslužili s svojim poslom. Postavite si cilj in ga dosezite. Vse je mogoče. Predstavljajte si svet kvalitetnih izdelkov, ki so narejeni s posebno skrbnostjo. Fantastične blagovne znamke s področja.

GOSPODINJSKIH IZDELKOV – NEGE DOMA – LEPOTE – DOBREGA POČUTJA IN PREHRANSKIH DOPOLNIL – OSEBNE NEGE

ZAČNITE SVOJ POSEL

Če želite naročiti Amwayeve izdelke, postati kupec ali distributer, mi pošljite vaše kontaktne podatke, da vas bom lahko kontaktiral. Podatke bom uporabil le za kontaktiranje.

POVEZAVA ZA DIREKTEN VPIS

Tukaj imate povezavo do registracije. Tako se lahko enostavno in kadarkoli registrirate, jaz sem pa vaš novi sponzor. Vloga za vpis, ki jo odprete, že vključuje vnesene podatke Amwayevega sponzorja.